Visit hemse - Sudrets portal× Hem Almanacka Företag Gotlandsguider
Platsguide Avståndsguide Om Visit Hemse

Ulla Högberg från Karlstad


Tackar

Gotland, Ulla Högberg från Karlstad - foto: Bernt Enderborg

Vi fick in ett väldigt trevligt brev från Karlstad.

Hej!

Vill bara tala om att Guteinfo är jättetrevlig informationssajt på alla sätt och vis! Texterna har personlighet och är mycket trevligt skrivna. Innehållet är informativt och bilderna fina! Bättre kan det knappast bli!

Har under ca 35 år besökt ön lite olika tider på året, fast mest sommartid förstås , men även höst, vinter och vår. Jag begriper mig inte på de där som kommer och stannar en ”hel” vecka och tror att de har ”sett” Ön – eller Öarna. Själv blir jag nog aldrig färdig med att se – det finns hur mycket som helst att upptäcka.

När längtan efter Ön blir stor går jag in på Guteinfo och drömmer mig bort. Hed, hav och himmel – himmel, vad fint det är! Och varför åker folk till Thailand när Norsta Auren finns – om nu inte den blir förstörd av alla parkeringsplatser, konferensanläggning, café för turister och uthyrningsrum som planeras i försvarets nedlagda fastighet (läste om detta på kommunens hemsida) vid Fårö fyr – det är kanske förresten bra att folk åker till Thailand så att det inte blir så trångt på Norsta Auren.

Slut på gnället över exploatering av vacker natur som bara borde få vara vacker och tack för en ”gôr-bra” sajt! (”Gôr” är värmländska och betyder ”väldig, väldigt”).

Hälsningar

Ulla Högberg i Karlstad

Alla blomster på denna sida är till Ulla!


Tack igen för en bra sajt som hör till mina favoriter!


- Jag tackar och bockar ner till strandkanten för de vänliga orden!

Ps. Ulla, om du klickar på "Vykort" nedan så kan du skicka dina vykort till vem du vill. Och skulle du någon gång råka glömma bort adressen till den här sidan, så gå till förstasidan på guteinfo och sök "Ulla", "Högberg", "Ulla Högberg", "Karlstad" eller så. Ds.
/text och foto Bernt Enderborg