Visit hemse - Sudrets portal× Hem Almanacka Företag Gotlandsguider
Platsguide Avståndsguide Om Visit Hemse

Sanslöst bra och rolig sajt


Tackar

Gotland, Sanslöst bra och rolig sajt - foto: Bernt Enderborg

David Oxenstierna, uppvuxen i Ardre på östra Gotland numera Managing Director i Equity Operations/Morgan Stanley, New York, skrev ett roligt brev till oss som vi har fått tillstånd att publicera.

Han skriver:

"Vill bara gratulera er för denna sanslöst bra och roliga sajt.
Det är så att man blir helt nostalgisk!
"

Såna brev är roliga att få, allra helst som det liksom är tänkt så. Och för att spä på nostalgin en smula är bilden ovan tagen vid Bygdegården med Ardre medeltida kyrka i bakgrunden (jag antar att David vid många tillfällen haft roligt där).

David skriver också: "Jag tycker speciellt om din 'gutehistoria' - välinformerad, lagom satirisk, och rolig. Mångfalden artiklar om allt möjligt är också synnerligen imponerande."

Och då passar bilden ovan ännu bättre, ty bildstenen är en kopia som storebror i sin expertis nådigt skänkt sin ö för att originalet är utställt i Stockholm så att folk inte behöver resa till turistmålet Gotland i onödan.

Han skriver en sak till så att jag slipper skryta själv:

"Klart den bästa sajten om Gotland!"

Vi tackar David Oxenstierna för det trevliga brevet och lägger till en bild av muren vid Tors borg (som orienterare har glädje av) så att han längtar hem lite bättre.Tack för brevet!
/text och foto Bernt Enderborg